BOZPforum.cz Magazín Logo

Novinky na BOZPforum.cz

Mohlo by vás také zajímat
8. 8. 2021
Ing. Vít Hofman

Od pátku 06. 08. do neděle 08. 08. 2021 probíhaly úpravy webu BOZPforum.cz.

Šlo zejména o zásahy do pozadí webu, v souvislosti s jeho neustálým zlepšováním. Tyto změny přímo nijak nepocítíte, ale znamenají jak úlevu pro naše servery, tak i úlevu pro nás, administrátory, kdy nám značně usnadní práci s obsluhou webu a dále přinášejí zvýšení bezpečnosti.

V souvislosti s těmito úpravami, jste mohli postřehnout několik kratších výpadků nebo rozhození designu webu.

Jednou z nejvýraznějších, byť poměrně nepodstatných změn, je změna barvy hlavičky webu z dřívější modré barvy, na stávající výstražnou žlutou. O to jak se vám tato změna líbí / nelíbí, se můžete podělit v komentářích.

Nový katalog odborníků a členů BOZPforum.cz

Hlavní změnou však byl přesun katalogu odborníků ze subdomény katalog.bozpforum.cz, přímo na hlavní web BOZPforum.cz.

Podívejte se na nový katalog.

V souvislosti s touto změnou došlo k několika nemilým událostem, které nás mrzí a za které se velmi omlouváme.

  1. Z webu BOZPforum.cz byly smazány účty všech dříve do diskusního fóra registrovaných uživatelů. Tyto účty byly již před časem přesunuty na doménu diskuse.bozpforum.cz, kde jsou stále aktivní. Z hlavního webu byly smazány čistě z technických a právních důvodů a navíc byly zde zcela zbytečně, jelikož se na webu nedalo přihlašovat. V souvislosti s tímto krokem byl všem smazaným účtům nedopatřením zaslán e-mail, informující o odstranění účtu. Tento e-mail. prosím zcela ignorujte. Rozhodně nedošlo ke smazání vašeho účtu proto, že byste cokoli porušili.
  2. Naopak všechny účty registrované do katalogu odborníků byly ze subdomény katalog.bozpforum.cz přesunuty na hlavní doménu BOZPforum.cz. Některým členům o této skutečnosti přišel e-mail, který je informoval o zřízení účtu.
  3. Vzhledem k ne zcela 100% kombatibilitě dřívějšího a současného systému, se nepodařilo ze stávajícího katalogu do toho nového zkopírovat všechny registrovanými uživateli vložené informace. Zejména chybí profilová a hlavní fotografie a mohou chybět i některé další údaje, např. IČ firmy.

Omlouváme se všem za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení.

Proč k přesunu katalogu došlo?

Ke změně došlo především proto, aby byl katalog ještě více na očích a sloužil tak lépe jak vám, registrovaným odborníkům, tak i veřejnosti, která odborníka hledá.

Na hlavním webu nyní běží katalog pod lepším technickým zázemím, disponuje lepší výkonností a lepšími možnostmi využití a propagace.

Prosba na vás, registrované

Pokud jste v katalogu registrovaní jako odborníci, prosím, přihlaste se do nového katalogu a zkontrolujte si svůj účet a profil. Případně doplňte chybějící informace. Pokud jste zapomněli heslo, můžete si jej obnovit.

Jen zcela vyplněný profil vám nabídne nejlepší možnosti propagace.

Přistupovat ke svému účtu nově můžete přes horní menu webu, viz obrázek (na PC)

nebo přes ikonku postav horního menu, viz obrázek (na mobilu)

Úprava vašeho profilu

Profil upravíte po přihlášení, na stránce profilu, po kliknutí na ikonu ozubeného kolečka, viz obrázek níže.

Pokud by se stalo, že svůj dříve registrovaný profil v novém katalogu nenaleznete nebo máte i jiné potíže či dotazy, prosím, kontaktujte nás na [email protected].

Co bude se starým katalogem?

Starý katalog na adrese katalog.bozpforum.cz bude ještě nějakou dobu funkční. Již nyní však jsou vypnuté registrace do tohoto katalogu. Nové registrace je možné provádět výhradně v katalogu novém, na webu BOZPForum.cz (registrovat se do nového katalogu).

Registrace uživatelského účtu pro všechny

Na webu se nově může registrovat kdokoli, nejen odborníci.

Při registraci je však nutné rozlišit, zda se registrujete jako odborník nebo běžný uživatel, viz obrázek níže. Odborník dále musí vyplnit druh své odborné způsobilosti.

Jaké výhody z registrace plynou?

Přístup k některým článkům nebo obsahu na webu byl nově omezen a je zpřístupněn výhradně registrovaným a přihlášeným uživatelům. (V praxi jde o vysoce odborné a obsáhlé články, jejichž sepsání zabralo autorovi značný čas a vyžadovali nemalé odborné znalosti).

Registrace i přihlášení jsou samozřejmě zdarma.

Výměnou za odborný obsah a jisté know-how, si od vás vezmeme váš e-mail a možnost vás v budoucnu oslovit s aktualitami ze světa bezpečnosti nebo naší obchodní nabídkou. Rozhodně však nečekejte každodenní otravný spam, ale spíše sporadické, nepravidelné a hodnotné informace.

U takto omezeného obsahu uvidíte upozornění s možností přihlásit se, viz obrázek níže.
Po přihlášení se vám celý obsah odkryje. Je to snadné a rychlé.

Příspěvky na webu mohou nově hodnotit výhradně registrovaní a přihlášení uživatelé.

Do budoucna plánujeme i mnohé další výhody pro registrované členy.

A to není vše! Přidána možnost vytvářet pracovní nabídky

Na webu díky uživatelským účtům přibyla také možnost vytvářet pracovní nabídky.

Více o této funkcionalitě se dočtete zde: https://www.bozpforum.cz/2021/08/08/pracovni-nabidky-na-webu-bozpforum-cz/

Seznam pracovních nabídek naleznete zde nebo pod odkazem v hlavním menu webu. Nabídky můžete vytvářet a spravovat v administraci vašeho účtu.

Závěr a poděkování

Závěrem bych se ještě jednou chtěl omluvit za vzniklé nepříjemnosti a komplikace. Věřím však, že změny budou ve finále ku prospěchu všech a tak děkuji za vaši shovívavost a pochopení.

Díky také za to, že nás sledujete a vracíte se na web BOZPforum.cz.

Jakékoli dotazy, připomínky či nápady, prosím, zasílejte na [email protected] nebo mě klidně kontaktujte přes messenger.

Ing. Vít Hofman
Ing. Vít Hofman Specialista BOZP a PO
Odborně způsobilá osoba k zajišťování úkolů prevence rizik v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, technik požární ochrany Ing. Vít Hofman | SAW [IČO: 020 65 681]
Podnikající fyzická osoba Autor projektu BOZPforum.cz Motto: Kdybych dělal jen to, co umím, tak bych neuměl nikdy nic!
follow me

Byl pro vás příspěvek užitečný?

Hodnotit mohou pouze registrovaní uživatelé. Score: 0 / 5. Počet hodnotících: 0

Doposud nikdo nehodnotil. Buďte první, kdo příspěvek ohodnotí.

Pokud se vám příspěvek líbil...

Sledujte nás také na sociálních sítích.

Omlouváme se, že pro vás nebyl tento příspěvek užitečný a děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

Pojďme tento článek vylepšit!

Řekněte nám, co bychom mohli vylepšit?

nAPIŠTE NÁM SVŮJ NÁZOR

Odběry
Upozornit na
guest


0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
BOZPforum.cz - logo
O nás
BOZPForum.cz je největší komunitní portál zaměřující se na problematiku bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v Česku a na Slovensku, jehož hlavním cílem je šířit povědomí o bezpečnosti.
Portál je určen nejen k diskusi odborníků, ale také celé široké veřejnosti, která má zájem na zajištění bezpečnosti a na aktuálních, odborných a relevantních informacích z tohoto oboru, ale také mnohých dalších. Na BOZPForum.cz nenajdete pouze diskusní prostor, ale také informace, články a zajímavosti ze světa bezpečnosti, fotografie, videa a nabídku zajímavých kurzů a seminářů.

Kontaktujte nás: [email protected]
Copyright: Ing. Vít Hofman 2023
Vytvořeno k záchraně životů!
apartmentfile-addgraduation-hatuserscalendar-fullbubblechevron-down
0
Sdělte ostatním svůj názor!x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram