BOZPforum.cz Magazín Logo

Jak můžete projekt BOZPforum.cz podpořit i vy?

Mohlo by vás také zajímat
26. 3. 2019
Ing. Vít Hofman
Témata:
Štítky:

Pokud vidíte smysl v projektu, kterým BOZPforum.cz je. Pokud také cítíte potřebu šířit osvětu na poli bezpečnosti a ochrany zdraví při práci nebo jste rádi za možnost sdílet své zkušenosti, informace či rady. Pak i vy můžete podpořit BOZPforum.cz a to hned několika způsoby:

Zapojit se

Nejsnadnějším způsobem podpory a možná i tím nejlepším, je prostě se zapojit. Zaregistrujte se a podělte se o to, co Vás na pracovišti trápí, zajímá, co se Vám na něm líbí či nelíbí. Podělte se o svou zkušenost s pracovním úrazem nebo úrazem někoho ze svého okolí. Poskytněte radu ostatním nebo se sami zeptejte. Jakákoliv aktivita je vítána a pomůže nám.

Šířit povědomí

Další poměrně snadný způsob, jak BOZPforum.cz podpořit, je sdílet povědomí o něm. Možností je hned několik. Může stačit jen se tak mezi řečí zmínit kamarádům, známým, rodině, že takový projekt existuje. Mnohem větší podporu pak může udělat sdílení odkazu na web na sociálních sítích a pokud k němu přidáte i své doporučení, bude to o to lepší.

Multimediální podpora

Pokud disponujete nějakým svým vlastním, unikátním videem či fotografií, zachycujícími stavy špatné nebo i správné praxe bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, můžete fórum podpořit tak, že nám je zašlete a my je publikujeme v sekci: “Multimédia.” Podělte se o tyto záznamy s veřejností, aby mohli pomoci ostatním.

Odborná podpora

Pokud patříte mezi odborníky, můžete BOZPforu.cz pomoci růst tím, že nám zašlete nějaký svůj odborný článek, text, řešící problematiku BOZP, který zde publikujeme. Článek si tak bude moci přečíst nejen veřejnost, ale i odborníci zde na fóru. Článek by neměl mít reklamní charakter, ale ryze informační. Samozřejmostí je, že v článku budete uvedeni jako autoři a to včetně případného odkazu na Váš web.

Jako odborníci se rovněž můžete zapojit a registrovat do našeho katalogu odborníků.

Marketingová podpora

Umístěte na svůj web, do své publikační činnosti, na propagační předměty svých akcí apod. zmínku o BOZPforu.cz. Vám to neublíží a nám to může značně pomoci. Na vyžádání dodáme grafické podklady, zejména logo BOZPforum.cz. Případně napište na [email protected].

Finanční podpora

Pomoci můžete i finančně. Finanční pomoc bude použita nejen na technický rozvoj fóra, ale zejména na jeho propagaci. Nejsnadnější způsob, jak můžete finančně BOZPforum.cz podpořit, je zakoupením poděkování. Provozovatel e-shopu BOZPkestazeni.cz a provozovatel BOZPforum.cz, je tatáž osoba: Ing. Vít Hofman, IČ: 020 65 681, DIČ: CZ8602215072.

Poděkování můžete zakoupit přímo zde, na webu, v e-shopu. Provozovatel e-shopu BOZPkestazeni.cz a provozovatel BOZPforum.cz, je tatáž osoba: Ing. Vít Hofman, IČ: 020 65 681, DIČ: CZ8602215072.

Dohodnout se ale můžeme i na jiném způsobu finanční podpory, včetně např. prokázání využití poskytnuté pomoci. Stačí napsat na [email protected].

Jiná forma pomoci

Pokud Vás napadne jakákoliv jiná forma pomoci a podpory, než výše zmíněné, jsme otevřeni každému nápadu.
Stačí napsat na [email protected] nebo volat na +420 730 732 751.


Možná se ptáte, proč BOZPforum.cz podpořit?

BOZPforum.cz je unikátní projekt, který nemá v Česku obdoby. Jde o projekt, jehož hlavním cílem je šířit osvětu na poli bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, spojovat lidi se zájmem o bezpečnost, spojovat odborníky s veřejností a tvořit komunitu, nikoliv generovat zisk.

BOZPforum.cz je tvořeno ve volném čase několika nadšenců a ochotných “kolemjdoucích” s myšlenkou pomáhat tisícům.

O podporu Vás neprosíme a ani vás do ní nenutíme. Možnost podpořit projekt vám pouze nabízíme.

Děkuji. Provozovatel BOZPforum.cz
Ing. Vít Hofman

Ing. Vít Hofman
Ing. Vít Hofman Specialista BOZP a PO
Odborně způsobilá osoba k zajišťování úkolů prevence rizik v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, technik požární ochrany Ing. Vít Hofman | SAW [IČO: 020 65 681]
Podnikající fyzická osoba Autor projektu BOZPforum.cz Motto: Kdybych dělal jen to, co umím, tak bych neuměl nikdy nic!
follow me

Byl pro vás příspěvek užitečný?

Hodnotit mohou pouze registrovaní uživatelé. Score: 0 / 5. Počet hodnotících: 0

Doposud nikdo nehodnotil. Buďte první, kdo příspěvek ohodnotí.

Pokud se vám příspěvek líbil...

Sledujte nás také na sociálních sítích.

Omlouváme se, že pro vás nebyl tento příspěvek užitečný a děkujeme za vaši zpětnou vazbu.

Pojďme tento článek vylepšit!

Řekněte nám, co bychom mohli vylepšit?

nAPIŠTE NÁM SVŮJ NÁZOR

Odběry
Upozornit na
guest


0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
BOZPforum.cz - logo
O nás
BOZPForum.cz je největší komunitní portál zaměřující se na problematiku bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v Česku a na Slovensku, jehož hlavním cílem je šířit povědomí o bezpečnosti.
Portál je určen nejen k diskusi odborníků, ale také celé široké veřejnosti, která má zájem na zajištění bezpečnosti a na aktuálních, odborných a relevantních informacích z tohoto oboru, ale také mnohých dalších. Na BOZPForum.cz nenajdete pouze diskusní prostor, ale také informace, články a zajímavosti ze světa bezpečnosti, fotografie, videa a nabídku zajímavých kurzů a seminářů.

Kontaktujte nás: [email protected]
Copyright: Ing. Vít Hofman 2023
Vytvořeno k záchraně životů!
apartmentfile-addgraduation-hatuserscalendar-fullbubblechevron-down
0
Sdělte ostatním svůj názor!x
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram